Tänään on 27. toukokuuta 2020
Kennel Tähtiharjun
Etusivu  ·  Linkit  ·  Koirat  ·  Kuulumisia  ·  Pentuja  ·  Muistoissamme

Kuulumisia 

02.06.2009

Nomeilua

 Laukaalla kävimme WT:ssä helatorstaina ja tuloksena oli Alo 2. Pisteitä varmaan pudotti Tintin levottomuus rasteilla. Mutta kaiken kaikkiaan mukava päivä pienistä sadekuuroista huolimatta. Laukaan jälkeen heitimme WT:n hetkeksi taka-alalle, ja keskitymme nyt nomeilemaan.

Ensimmäinen startti oli Pieksämäellä 1.6 iltakokeena. Koe alkoi 1 markkeerauksella maalle ja sen Tintti palautti ripeästi. Heti alussa kyllä huomasin ,että palautusten kanssa saan olla tarkkana jos meinaan ne käteen asti saada :) Sitten siirryttin ohjaukseen ,joka tuli veteen. Ja tulihan se lintu sieltäkin käteen. Seuraavana oli vuorossa hakualue. Tintti sai riistoja tarpeeksi ylös ja sitten oli vuorossa vielä 2 markkeeraus. Senkin Tintti suoritti vauhdilla ja innolla. Sitten alkoikin jännityksen minuutit, kunnes tuomari ilmoitti, että olimme päässeet jäljelle. Ilta olikin sitten jo pitkällä ennen kuin oli jälkien vuoro. Ripeästi Tintti suoritti viimeisenkin tehtävän ja palautti kanin todella hienosti käteen. Hyvät työt Tintti teki ja tuloksena oli tähtäimessä ollut Alo 1. Kiitokset taas kerran Hiltusen Tarulle ja Nikolle tsemppauksesta ja hyvistä treeneistä ! Ja muille kannustajille myös kiitokset =)  Seuraavan kerran varmaakin nomeillaan sitten heinäkuussa Leppävirralla.

Inka pentunen on kasvanut tasaisesti ja on rauhallinen, mutta vauhdikkaan oloinen siimahäntä! Tiinu-mamma nauttii aurinkoisista ilmoista ja haaveilee varmaan jo tulevasta metäsätyskaudesta .

 

 Tiina_ja_Tintti2.jpg
 
Webmail © Kennel Tähtiharjun Tiina ja Risto Väätäinen 2020