Tänään on 27. toukokuuta 2020
Kennel Tähtiharjun
Etusivu  ·  Linkit  ·  Koirat  ·  Kuulumisia  ·  Pentuja  ·  Muistoissamme

Kuulumisia 

05.06.2013

Suomi-pentujen treffit ja alkukesän kuulumisia

 18.5 järjestettiin ensimmäiset Suomi-pentujen treffit ja kaikki kahdeksan noutajan alkua ohjaajineen saapuivatkin paikalle reippain mielin. Iloksemme Hiltusen Taru Vauhti-Noudon Kennelistä oli kertomassa eri koemuodoista ja näyttämässä esimerkein Tin-Tinin kanssa noutajan perukoulutusta ja varmasti jokainen paikalla olija sai miettimistä tulevaisuutta varten..Terhi oli myös paikalla Hiski-iskän kanssa ja saatiin otettua perhepotrettinkin ...

pennut 043 (Kopio).JPG

Hauska oli huomata miten reippaita ja avoimia kaikista pennuista on kasvanut.Päivän aikana tutustuttiin myös erilaisiin riistoihin ja tapaamisen lopuksi pennut saivat ottaa ilon irti elämästä ja kisailla pellolla kuin pentulaatikossa aikanaan...Meno oli vain vauhdikkaampaa kuin silloin. Seuraavia treffejä on suunniteltu syyskuulle, jolloin pennut ovat jo sen ikäisiä, että voidaan katsastella taippariharjoituksia.


Risto & Retku avasivat koekauden Liperin WT:ssä 4.5 ja tuloksena oli upea ALO 1 sija 1 , pistein 89. Seuraavana viikonloppuna kaksikko starttasi Savon Nuuskujen omassa WT:ssä Pieksänmäellä ja sieltä kaksikko nappasi ALO 1 sijoittuen toiseksi , pistein 87.Ja NOME-B kokeesta Ylivieskasta kotiin tuomisina pojilla oli ALO 1 tulos. Nyt Retku saa lomailla ja näillä näkymin starttailee sitten seuraavan kerran ensi vuonna. Inkan kanssa Risto starttaa ensimmäisen kerran Siilinjärvellä 9.6 Nuuskujen NOME-B kokeessa.


 
Webmail © Kennel Tähtiharjun Tiina ja Risto Väätäinen 2020