Tänään on 27. toukokuuta 2020
Kennel Tähtiharjun
Etusivu  ·  Linkit  ·  Koirat  ·  Kuulumisia  ·  Pentuja  ·  Muistoissamme

Kuulumisia 

06.11.2011

Talvi tekee tuloaan!

Aika kuluu huimaa vauhtia ja taas on tovi vierähtänyt viime päivityksestä.Meidän kesä kului leppoisasti kokeissa käyden ja treenaillen .

Risto starttasi muutamissa AVO-luokan kokeissa saaden ykköset kasaan tasaisen varmalla työskentelyllä.VOI-luokkaan parivaljakko ei vielä tällä kaudella lähtenyt koska Inkalla ei sinne mikään kiire ole.Inkalle on sulhanen katsottu valmiiksi ja juoksuja odotellaan vuoden vaihteeseen, mutta siitä kerromme lähempänä lisää.

Minä sen sijaan kiersin Tintin kanssa useampiakin kokeita ja tuloksina tuli vaihtelevasti AVO 2:ta ja AVO 3:a......milloin tökki ohjaus , milloin oli haku tehotonta, mutta ensi kesänä uudella innolla taas starttailemaan !

Pinjan kanssa ollaan  treenailtu milloin pelloilla , milloin metsässä ja nähtäväksi jääkin joko Pinja-pohdiskelijan kanssa sitten ensi kesänä ALO-luokkaa lähdetään kokeilemaan .

 

 

 
 yritysharju 233 [320x200].JPG

Elokuussa laumaamme liittyi uusi pentunen Vauhti-Noudon Aika Paukku eli Retku. Retku on rauhallinen,leikkisä ja oppivainen kaveri. Aika näyttää mitä tästä pikku hurmurista kasvaa! 

 
Webmail © Kennel Tähtiharjun Tiina ja Risto Väätäinen 2020