Tänään on 27. toukokuuta 2020
Kennel Tähtiharjun
Etusivu  ·  Linkit  ·  Koirat  ·  Kuulumisia  ·  Pentuja  ·  Muistoissamme

Kuulumisia 

18.05.2009

Erämessuja & Wt :tä

 Kesä saapuu tohinalla ja mukava kun pääsee kunnolla pelloille treenailemaan.

Tänään käytiin Tintin kanssa heittämässä talviturkki järveen tai siis Tintti ui ,minä en =))

Alku kuusta olimme yhtenä päivänä Kuopion Erätaika-messuilla Inkan & Tintin kanssa.Hienosti Inkakin jaksoi olla ihmis joukossa pitkän päivän....ja kun neitiä rupesin nukuttamaan se kyllä löysi ihan itse vapaan häkin minne mennä lepäämään .

Viime viikonloppu meni sitten Wt-leirillä Siilinjärvellä.Lauantaina oli kisa päivä ja Tintin tuloksena oli Alo 2 . Ohjaaja oli kyllä vielä *talvi terässä*, mutta toivottavsti pilli alkaa soimaan täräkämmin ja nopeammin ilmojen lämmitessä!!!!!! Sunnuntaina vietimme mukavan ja antoisan päivän aurinkoisella pellolla Valkosen Esan koulutuksessa ja paljon tulinkin vinkkiä ja pohdittavaa vastaisuuden varalle.Risto oli Inkan kanssa Heli Siitarin ryhmässä hakemassa koulutus vinkkejä.Hienosti Inka taas kerran jaksoi uudessa tilanteessa puolille päivin ja sitten olikin pentusen aika lähteä lepäämään =)

Kiitoksia vain kaikille mukavasta viikonlopusta ja kannustuksesta!

Helatorstaina lähdemme sitten Tintin kanssa kokeilemaan miten sujuu Wt Laukaan suunnalla.Luvassa voi olla vauhtia ja *vaarallisia* tilanteita, mutta niistä varmaan kerron ensi kerralla lisää !  

 Tiina_ja_Tintti.jpg Kuva: Kuvaaja Atti Häyrinen
   
Webmail © Kennel Tähtiharjun Tiina ja Risto Väätäinen 2020