Tänään on 27. toukokuuta 2020
Kennel Tähtiharjun
Etusivu  ·  Linkit  ·  Koirat  ·  Kuulumisia  ·  Pentuja  ·  Muistoissamme

Kuulumisia 

19.04.2009

Tiinu 6-vuotta

 Eilen vietettin Tiinun 6-vuotis synttäreitä.Päivänsankari otti juhlapäivän yhtä rennosti kuin muutkin päivänsä.Ylimääräinen maksalaatikko annos kyllä aiheutti pientä täpinää ruoka-aikaan,Tiinu kun on aikamoinen herkkujen ystävä :=)

Tiinu tuli meille n. viisi vuotta sitten ja siitä alkoi meidän koiraharrastus.Tiinun kanssa Risto on harrastanut mejä-puolta ja mukava metsästyskaverihan se on aina ollut.

Vuoden 2006 lopulla Tiinu astutettiin herrasmies Paukku-Noudon Faunilla ja tästä kohtaamisesta tuloksena olikin 11 pientä noutajan alkua.Täytyy sanoa , että aikamoinen *paukku* pentujen lukumäärä olikin ensimmäiseksi pentueeksi :) mutta onneksi kaikki meni hyvin ja kaikki saivat uuden kodin.

Tänä päivänä pennuille kuuluu hyvää ja onhan muutama löytänyt tiensä myös nome-harrastuksen pariin.Hienosti ovat Iita ja Maarit edistyneet talven aikana.Reippain mielin siis kohti kesän kisoja.

Itselle jätimme pentueen pienimmän ,mutta sitäkin energisemman Tintin, jonka kanssa touhutessa onkin nome ja wt alkanut todella kiinnostamaan.Kiitokset Hiltusen Tarulle ja Nikolle kannustuksesta lajien pariin ;)

 tiinu002.jpg
 
Webmail © Kennel Tähtiharjun Tiina ja Risto Väätäinen 2020