Tänään on 27. toukokuuta 2020
Kennel Tähtiharjun
Etusivu  ·  Linkit  ·  Koirat  ·  Kuulumisia  ·  Pentuja  ·  Muistoissamme

Kuulumisia 

23.05.2015

Kesää kohti!

 

 

 Paljon on tapahtunut taas viime päivitysten jälkeen.Niin se aika vaan menee....ilo on ollut seurata kasvattien kuulumisia talven aikana niin harrastusten kuin muidenkin touhujen parissa.Ja nyt kevään aikana osa on jo päässyt kokeisiin starttailemaan niin NOME:ssa,WT:ssä kuin TOKO:ssakin hienoin tuloksin.Ja yksi koirakko kävi suorittamassa BH-kokeen hyväksytysti.Tuloksia löytyy etusivulta uutisia kohdasta.

Risto aloitti myös koe kauden vappuna Lieksassa WT:llä Inkan ja Jepekkarin kanssa,ollen todella tyytyväinen molempien koirien työskentelyyn.Jepekkarin kanssa Risto pääsi finaaliin asti AVO-luokassa,mutta harmittava damin tipahtaminen palautuksessa pudotti parivaljakon ykköstuloksesta nollille! Mutta siitähän ei voi kuin ottaa opikseen!

Inka suoritti kokee omaan varmaan,tasaiseen tyyliin ja tulos oli sen mukainen :VOI1,sija1.

Näsän kanssa treenaillaan edelleen perusjuttuja ja katsellaan josko jo loppu kesästä jossain kokeessa startataan.Kiire meillä ei tämän vekkulin kanssa ole minnekään!

Sijoitusnarttumme Suomi-Neito Elovena on tarkoitus astuttaa loppu vuodesta 2015,urovalinnan päätämme lopullisesti kesän aikana, kunhan Veenan geenitestien tulokset saapuvat .Toivottavasti ensi vuoden alkupuolella pääsemme nuuskuttelmaan uusia Tähtiharjun pentusia.

Nykyisille Tähtiharjulaisille on tapaaminen heinäkuussa ja toivommekin , että näemme heistä mahdollismman monta !      

 

 
Webmail © Kennel Tähtiharjun Tiina ja Risto Väätäinen 2020