Tänään on 27. toukokuuta 2020
Kennel Tähtiharjun
Etusivu  ·  Linkit  ·  Koirat  ·  Kuulumisia  ·  Pentuja  ·  Muistoissamme

Kuulumisia 

24.07.2012

Kesän kuuluumisia

KASVATTIEN KUULUMISIA: 

mango ja juhannus 012 (Copy).JPG

 

 

 

Anne starttasi Mangon kanssa ensimmäisessä ALO-luokan kokeessa Leppävirralla 16.6 ja tuloksena oli ALO 3.Tyytyväisiä saamme olla vauhtineidin tulokseen,vaikkakin korkeimmilta sijoituksilta parivaljakon pudottikin haun tehottomuus.Hyvillä mielin tytöt voivat jatkaa kohti uusia seikkailuja!

 

Ville ja Leevi aloittivat koekauden Leppävirralla 7.7 ja tuloksena oli ALO 2,puutteet ohjattavuudessa alensivat palkintosijaa.Seuraavaksi kaksikko starttasi Nurmeksessa 22.7 ja siellä tuloksena olikin sitten ALO 1.Upeaa Ville ja Leevi!

Maarit ja Iita ovat myös starttailleet AVO-luokassa , mutta jääneet ilman tuloksia.Treeneissä Iita toimii hienosti,mutta koetilanteissa koiran hermot eivät kestä paineita.Mutta periksi ei pidä antaa!

 
OMIEN KOIRIEN KUULUUMISIA: 

30.6 Risto ja Inka kävivät Hirvensalmella ,koe meni muuten hyvin mutta haun tehottomuus tuona päivänä pudotti kaksikon sijalle VOI 3 .

7.7 oli vuorossa Leppävirta ja siellä palkintosijaa pudotti harmittava epäonnistuminen kolmos markkeerauksessa,viimeinen lokki jäi saamaatta ylös.Tuloksena kuitenkin hieno VOI 2.

21.7 oli startti Nurmeksessa .Koe alkoi vesiohjauksella ,josta Inka suoriutui vaivatta.Seuraavana oli vuorossa kakkos markkeeraus jonka Inka suoritti nopeasti ja suoraviivaisesti.Koe jatkui vuorohaulla,jossa Inka näytti vahvuutensa ja oli kokeen ainoa koira joka toi kauimmat kreppiriistat.Tuloksena oli VOI 1!Tuomarin antama yleisvaikutelma kuului seuraavasti: Koira,joka tänään työskentelee kaikissa suorituksissaan erittäin tehokkaasti ja kuuliaisesti.

inka taipparit.JPG

22.7 oli sitten Riston ja Retkun reissu Vieremälle taippareihin,josta kotiin tuomisina NOU 1! Yleisvaikutelma kuului seuraavasti: Tehokas ja nopea koira,joka on erinomaisessa yhteistyössä ohaajan kanssa.Suorituu päivän tehtävistä vaivattomasti.

Tästä on hyvä jatkaa rauhallisesti eteenpäin!

 
 
Webmail © Kennel Tähtiharjun Tiina ja Risto Väätäinen 2020