Tänään on 27. toukokuuta 2020
Kennel Tähtiharjun
Etusivu  ·  Linkit  ·  Koirat  ·  Kuulumisia  ·  Pentuja  ·  Muistoissamme

Kuulumisia 

27.03.2011

Kevään kuulumisia

Aikaa taas vierähtänyt viime päivityksestä.

Pakkas talvi alkaa olla takanapäin ja koiratkin jo päässeet nauttimaan ulkona olosta kunnolla.

Pinja ja sisarukset täyttävät tänään 1-vuotta, äkkiä se aika menee. Takana on myös vahdikas pentutapaaminen.... Trion kehitystä on kyllä ollut mukava seurata ja saimmekin Elenalta mukavia vinkkejä jatkoa varten ! Sisarusparven kanssa suuntaamme ensi viikonloppuna Pälkäneelle Pirkan Dameihin, luvassa on varmasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ensi kesän tavoitteena kaikilla on sitten taipparit...                                         

            
  

         Tiinu-mamma 8-v jaksaa touhuta nuorempien matkassa pelloilla ja metsissä nauttien elostaan täysin siemauksin...aikansa kehtaa porukassa puuhastella mutta sitten pitää päästä omille touhuille häntä heiluen !

Tintin ja Inkan kanssa olemme päässeet treenaamaan pellolle mukavasti,koska ystävällinen naapuri on ohimennessä käynyt sitä auraamassa...

Vappuna olisi tarkoitus aloittaa kisakausi WT:llä ja meillä Tintin kanssa on edessä ensimmäinen startti VOI-luokassa ja kesällä jatketaan sitten nome-b:ssä  avoimessa.                                             

  koirat [640x480].JPG  
  

 Risto aloittaa myös kisakautensa Inkan kanssa vapun WT:llä, jatkaen siitä sitten nome-b:ssä ja onkin asettanut selkeät tavoitteet tulevalle kaudelle!

Olemme suunnitelleet Inkan astutusta loppuvuodesta 2011 tai sitten alkuvuodesta 2012, riippuen juoksujen ajankohdasta.Mutta niistä suunnitelmista kerromme myöhemmin lisää!                                                   

 
  
 
Webmail © Kennel Tähtiharjun Tiina ja Risto Väätäinen 2020