Tänään on 27. toukokuuta 2020
Kennel Tähtiharjun
Etusivu  ·  Linkit  ·  Koirat  ·  Kuulumisia  ·  Pentuja  ·  Muistoissamme

Kuulumisia 

27.09.2009

Tintti astutetaan seuraavista juoksuista!

Syyskuun alussa Tintti ja Risto osallistuivat vielä Liperissä nome -B kokeeseen ja tulos oli AVO 2. Koe alkoi maaohjauksella ja yllättävästi ohjauksen laukaus tuli oikealle , kun riista oli keskemmällä aluetta. Monelle koiralle tämän takia ohjaus tuottikin vaikeuksia koska koirat pyrkivät laukauksen suuntaan. Myös Tintille ohjauksesta tuli tämän seikan takia raskas , mutta työvoittona riista kumminkin talteen .Ohjaustehtävä pudottikin parivaljakon sitten ykköstuloksesta. Koe jatkui kolmosmarkkeerauksella , josta Tintti haki riistat ripeästi järjestyksessä. Sitten siirryttiin hakualueelle jossa oli parityötä. Tintin haku kattoi sekä maa- että vesialueen itsenäisesti ja vauhdikkaasti.Tuomari antoi kehut parivaljakon yhteistyöstä ja Tintin hyvästä riistan käsittelystä!

Tintti on tarkoitus astuttaa seuraavista juoksuista joita odotellaan joulukuulle. Uroksesta kerromme myöhemmin , mutta pentu kyselyitä otamme vastaan .

Pari viikkoa sitten saimme seinälle Milja Holländerin maalauksen Tintistä ja "isi" Faunista. Ja ei voi kuin kehua maalausta...Milja on saanut koirista todella itsensänäköiset ja muutenkin maalaus on upea. Kiitokset vielä kerran Miljalle!!!

Inkan kanssa Risto on jatkanut muistitreeniä ja linjoja.Hienosti ovat asioissa edenneetkin! Myös markkeerauksia on pikkuhiljaa ruvettu tekemään haastavammissa paikoissa , jotta neitokainen muistaisi käyttää nenäänsä eikä pelkästään silmiään damia etsiessä.

Tiinu- mamman kanssa Risto on käynyt sorsalla ja kivasti lintuja on tullutkin!                                                 

               FAUNI+JA+TINTTI+kehystetty [320x200].jpg
  
 
Webmail © Kennel Tähtiharjun Tiina ja Risto Väätäinen 2020