Tänään on 27. toukokuuta 2020
Kennel Tähtiharjun
Etusivu  ·  Linkit  ·  Koirat  ·  Kuulumisia  ·  Pentuja  ·  Muistoissamme

Kuulumisia 

29.04.2013

Kevään kuulumisia

Huhtikuun lopussa järjestettiin Kuopiossa Erätaika messut ja jälleen kerran meillä oli ilo olla talkoolaisina Savon Nuuskujen osastolla. Koirista mukaan tällä kertaa mukaan pääsivät Inka ja Tintti. Hyvin koirat viihtyivät ihmisten rapsuteltavina ja päivän ohjelmaan kuului myös noutajakoira näytöksiä. Koirat pääsivät myös tutustumaan konekarhu Penaan ja villisika Suleviin.Kumpainenkaan ei ollut uusista tuttavuuksista moksiskaan.Tintti olisi viihtynyt villisian seurassa pitempäänkin!

Messuilla oli myös mukana Inkan pentu Veena Arjan kanssa. Veena ja Arja esittivät pennun peruskoulutusta ja täytyy sanoa, että ilo oli seurata parin yhteistyötä kentällä. Veenuska on reipas noutajan alku ja jaksoi olla koko pitkän päivän oma valloittava itsensä!

 eramessut veena.JPG

    Muutkin Suomi-pennut ovat kotiutuneet perheisiinsä hyvin ja saamme olla ylpitä heidän kuulumisistaan. Pennut ovat oppivaisia ja iloisia koiria ! Mielenkiinnolla odotamme jo toukokuun puoliväliä jolloin on ensimmäiset pentutreffit Suomi-pennuille . 

Tiinu-mamma täytti huhtikuussa pyöreät 10-vuotta ja ikä alkaa jo näkyä.. ainakin valikoivana kuulona ja itsepäisyytenä, mutta vielä nuoriso-osasto pysyy kurissa eläkeläisen niin halutessa... 

Kevään ensimmäiset koestartit on edessä Retkulla ja Inkalla, jotka Risto on ilmoittanut Liperin WT-kokeeseen. Tiina strattailee Tintin kanssa myöhemmin kesällä nome-B kokeissa.

 
Webmail © Kennel Tähtiharjun Tiina ja Risto Väätäinen 2020