Tänään on 27. toukokuuta 2020
Kennel Tähtiharjun
Etusivu  ·  Linkit  ·  Koirat  ·  Kuulumisia  ·  Pentuja  ·  Muistoissamme

Kuulumisia 

30.05.2012

Koekausi avattu !

  

Niin se aika menee huomaamatta ja paljon on taas ehtinyt tapahtua viime päivityksen jälkeen.

Retkusta on kasvanut vauhdikas poika ,jonka kanssa Ristolla on tarkoitus mennä taippareihin heinäkuussa.

Talven aikana myös selvisi ettei Pinja ole perusluonteeltaan *pohdiskelija* vaan syksyn aikana ilmenneisiin väsymykseen,poissa olevaisuuteen ja karvanlähtöön laikuittain löytyi testien jälkeen virallinen diagnoosi: hypotyreoosi. Olihan se aluksi kova paikka meille kaikille,mutta nyt kun lääkitys on saatu kohdilleen on Pinjalla energiaa ja elämän iloa vaikka muille jakaa! Pinjan kanssa treenaillaan omaksi iloksi ja odotellaan ,että syksyllä päästään metsälle tosi toimiin !

Risto ja Inka aloittivat koekauden Liperissä toukokuun alussa WT-kokeissa kahtena päivänä ,startaten ensimmäistä kertaa voi-luokassa.Molempien päivien tuloksena oli hienosti voi 2 ja ensimmäisenä päivänä parivaljakko pääsi myös finaaliin! Hieno aloitus kaudelle. Viime viikonloppuna oli sitten aloitus nome-b puolella Siilinjärvellä ja sielläkin eka startti voi-luokassa.Kokeseen Risto lähti avoimin mielin hakemaan tulosta ja saavuttikin voi-3:sen.Siitä on kiva jatkaa eteenpäin kesän koitoksiin!

Itse starttasin Tintin kanssa Siilinjärvellä AVO-luokassa ja tuloksena oli vihdoin ja viimein se puuttuva AVO 1....eli mekin pääsemme seuraavaksi kokeilemaan kisailua voi-luokkaan...

 

aurinko.jpg
 
Webmail © Kennel Tähtiharjun Tiina ja Risto Väätäinen 2020